Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@07:03:44 GMT

کارخانه جدید فناپ در منطقه آزاد اروند افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۲۸۹۷۲

کارخانه جدید فناپ در منطقه آزاد اروند افتتاح شد

کیوان جامه بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تولید سخت‌افزارهای دیجیتالی یکی از استراتژیک‌های پنج ساله فناپ بوده که آن را برای توسعه کسب‌وکاری خودش تدوین کرده و روی آن تمرکز جدی دارد.

معاون توسعه راهبردی و امور شرکت‌های فناپ افزود: این شرکت این تولیدات را یا در اکوسیستم خودش از آن استفاده می‌کند یا به نوعی بازارهای دیگری در کشور وجود دارد که از آن استفاده می‌کنند؛ بنابراین فناپ تلاش می‌کند تا نیازهای لازم را در این زمینه رفع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مجموعه فناپ در سال‌های گذشته و به صورت محدود کار مونتاژ و بعد منوسازی کارت‌خوان‌های بانکی و یکسری تجهیزات بانکی را انجام داده است، خبر داد: در یک برنامه دو ساله کارخانه جدید فناپ در منطقه آزاد اروند افتتاح شده است تا با این اقدام بتواند با ظرفیت بیشتری، ابتدا نیازهای داخل کشور را در حوزه تجهیزات بانکی و پرداختی تأمین و همچنین در حوزه مخابرات نیز تجهیزات مخابراتی را تأمین و با نگاه صادراتی نیز این محصولات را در بازار خاورمیانه ارائه کند.

سرپرست منطقه آزاد اروند نیز در مراسم افتتاح این کارخانه بر اهمیت فناوری‌های نوین تأکید کرد و گفت: با جود اینکه نفت در مینوشهر و در حوزه مشترک ایران و عراق پیدا شده است و هماهنگی لازم برای استخراج و مطالعات این چاه با وزارت نفت انجام گرفته است اما این اعتقاد وجود دارد که چاه نفت اصلی، فناوری نوین و درآمدهای نوینی همچون واحدهای صنعتی فناپ تک است که امروز افتتاح شد.

حسین گروسی با یادآور شدن میزان درآمدهای حاصل از صنایع نوین در جهان بیان کرد: بیشترین درآمد کشورهای دنیا از طریق فناوری به دست می‌آید و هیچ کشوری در دنیا وجود ندارد که درآمد سرانه آن از ۱۵ هزار دلار تجاوز کند مگر اینکه به سمت فناوری‌های نوین رفته باشد.

وی بر قابلیت اروند برای تبدیل شدن به قطب اول اقتصاد تأکید کرد و گفت: این ایمان وجود دارد که خرمشهر و اروند در حوزه‌های اقتصادی، تولید، صادرات و سرمایه‌گذاری می‌تواند حرف اول را بزند.

به گزارش خبرنگار مهر، شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریان (فناپ) در ۲۴ دی‌ماه سال ۱۳۸۴ با سرمایه‌گذاری گروه مالی پاسارگاد تأسیس شد.

هلدینگ فناپ، وابسته به گروه مالی پاسارگاد به عنوان یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات خصوصی ایران و با تکیه بر توانایی سرمایه‌های انسانی و دانش بنیانی خود، در پنج حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات شامل پرداخت و تجارت الکترونیکی، ارتباطات و سرویس‌های ارزش افزوده، خدمات مالی (بورس، بانک و بیمه)، نوآوری و سرمایه‌گذاری خطرپذیر، راهکارهای جامع یکپارچه سازمانی و دولت الکترونیک در قالب EPC فعالیت می‌کند.

فناپ «زندگی بر مدار فناوری» را دنبال می‌کند و این شرکت در حال حاضر حدود چهار هزار نفر پرسنل دارد.

شرکت فناپ با رشد سریع خود در ۱۵ سال گذشته به یکی از شرکت‌های بزرگ ICT کشور تبدیل شده و در سال ۱۳۹۷ در رده‌بندی IMI از سوی سازمان مدیریت صنعتی کشور، در رده ۱۱۴ شرکت‌های کشور قرار گرفته است.

کد خبر 5220631

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان منطقه آزاد اروند کسب وکارهای دیجیتال خرمشهر آبادان انتخابات 1400 ویروس کرونا چالش شایستگی بوشهر سوم خرداد فتح خرمشهر جنبش ازما کرمانشاه گرگان واکسن کرونا آمار کرونا آزادسازی خرمشهر اردبیل عکس استانها زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۸۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با هدف حمایت‌ از تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناور و رفع نیازهای صنایع مرتبط با معدن، رویدادهای به‌هم‌رسانی نیازهای فناورانه و نوآورانه معدنی را  برگزار می‌کند.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت لازم برای ارائه دستاوردها و توانمندی‌هایشان به بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی بهره‌مند می‌شوند.

در قالب این رویداد، شرکت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی، ضمن بیان نیازها و اقلام اولویت‌دار، با ظرفیت‌ها و محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌کننده در رویداد، آشنا می‌شوند.

یکی از لازمه‌های اصلی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، برخورداری از سطح فناوری بالاتر از میانگین و راهبردی بودن آن است. این محصول یا خدمت می‌بایست یکی از نیازهای حیاتی و اساسی صنعت را تامین کند به طوری که در کاهش وابستگی به واردات و توانمندسازی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.

همچنین در این رویداد ضمن تشریح و تبیین نیاز، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربردهای محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها بیان می‌شود.

محصولات دانش‌بنیانی که این رویداد ارائه می‌شوند می‌بایست در تولید پایدار، ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها کمک به بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی‌ها کمک کنند.

این فناوری‌ها در تولید انرژی‌های پاک، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات، بهبود تعمیر و نگهداری، ارتقای افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات نقش خود را به اثبات برسانند.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته نظیر فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، فناوری‌های بهینه‌سازی انرژی و حفاظت از محیط‌زیست از اولویت‌های رویداد هم‌رسانی نیازهای فناورانه است.

در صورتی‌ که محصولی بومی‌سازی شده باشد، باید ضمن برخورداری از مزیت‌های تجاری و رقابتی از توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه و قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی برخوردار باشد. ‌شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند با شرکت در این رویداد از فرصت برابر و مشابه با سایر شرکت‌ها برای ارائه و معرفی دستاوردهای دانش‌بنیان و نوآورانه خود به صنایع بهره مند شوند و در مسیر تجاری‌سازی محصولات و خدمات خود قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات
  • (تصاویر) کارخانه عضله سازی هادی چوپان افتتاح شد!
  • قوی‌ترین مردان ایران در مراسم افتتاح کارخانه هادی چوپان + عکس
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • اجرای پروژه فیبرنوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه