Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان،آیین افتتاحیه واحدصنعتی تولیدکننده محصولات پرداخت الکترونیکی با حضور مقامات کشوری، استانی و محلی برگزار شد.

کیوان جامه بزرگ معاون توسعه راهبردی هولدینگ شرکت فناپ تک در این مراسم گفت: میزان سرمایه گذاری این شرکت در فاز نخست ۱۲۰۰ میلیارد ریال بود که در حال حاضر این شرکت محصولات تجهیزات بانکی، پرداخت الکترونیکی، انواع کارت خوان، کیوسک بانکی خوددریافت، خودپرداز کیوسک هوشمند نوبت دهی تولید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به میزان تولید این کارخانه اشاره کرد و افزود: در فاز نخست قابلیت تولید سالانه ۱۰۰ هزار دستگاه وجود دارد و پیش بینی می‌شود در فاز‌های توسعه‌ای مجموعه ظرفیت تولیدی این کارخانه سالانه به ۵۰۰ هزار دستگاه برسد.

معاون توسعه راهبردی هولدینگ شرکت فناپ تک از تعریف چشم انداز برای فعالیت این واحد تولید کننده الکترونیکی خبر داد و اظهار کرد: از امسال هر فصل یک یا چند محصول جدید همچون تبلت دانش آموزی، گوشی تلفن همراه، پنل پی سی و تا پایان سال مودم مخابراتی‌ای دی اس ال و تی دی ال تی به محصولات کارخانه اضافه می‌شود.

جامه بزرگ در به پیشینه فعالیت هولدینگ فناپ هم اشاره کرد و گفت: هولدینگ فناپ در سال ۱۳۹۵ تاسیس شده و در حال حاضر ۱۸۰ نفر اشتغال مستقیم و ۳۶۰ نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد کرده است که در فاز توسعه دوم یکهزار و ۶۰۰ میلیاردریال سرمایه گذاری جدید انجام می‌شود و پیش بینی می‌شود ۵۰۰ نفر به طور مستقیم و یک هزارنفر غیر مستقیم مشغول به کار شوند.

او پیش بینی کرد در پایان سال ۱۴۰۴ مرحله سوم سرمایه گذاری را با ده هزار میلیارد ریال انجام شود و ابراز امیدواری کرد که ایجاد اشتغال برای یکهزار نفر به صورت مستقیم و سه هزار نفر به صورت غیرمستقیم دست یابد و افزود: امید است تا پایان ۱۴۰۴ محصولات این شرکت انواع محصولات خانگی دیجیتال و تجهیزات شخصی یا فردی همچون موبایل، گوشی هوشمند و ساعت هوشمند را در مدار تولید قرار دهد.

حسین گروسی سرپرست منطقه آزاد اروند نیز در این مراسم فناوری‌های نوین به مصداق چاه نفت دانست و گفت: اگرچه این چاه در حوزه مشترک ایران و عراق در مینو شهر پیدا شده است و هماهنگی لازم برای استخراج و مطالعات این چاه با وزارت نفت انجام گرفته، اما در واقع چاه نفت اصلی فناوری نوین و درآمد‌های نوینی همچون واحد‌های صنعتی فناپ تک است که امروز افتتاح شد.

او با بیان اینکه بیشترین درآمد کشور‌های دنیا از طریق فناوری بدست می‌آید، افزود: هیچ کشوری در دنیا پیدا نمی‌شود که درآمد سرانه آن از ۱۵ هزار دلار تجاوز کند مگر اینکه به سمت فناوری‌های نوین رفته باشد.

سرپرست منطقه آزاد اروند تبدیل شدن اروند به قطب اول اقتصاد و تولید را پیش بینی کرد و گفت: این ایمان وجود دارد که خرمشهر و اروند در حوزه‌های اقتصادی، تولید، صادرات و سرمایه گذاری می‌تواند حرف اول را بزند.

او با بیان اینکه اکنون کشور درگیر جنگ اقتصادی است، انتخاب مدیران توانمند در این منطقه را مایه خوشحالی مضاعف دانست.

انتهای پیام/ ه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واحد صنعتی سرمایه گذاری پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۵۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، یک شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری با بومی سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام مؤثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

حمزه کازرونی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جز محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جز فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانو افزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جز آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

کد خبر 6097114 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • گفتگو با با تولیدکننده خلاق گلاب در رادیو
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟