Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، علی جهانگیری در حاشیه امضاء تفاهم نامه همکاری فی مابین منطقه ویژه علم وفناوری ربع رشیدی و فناپ اظهار کرد: بر اساس تفاهم نامه‌ای که امروز امضا شد، فناپ در مسیر توسعه کسب و کارهای مبتنی بر IT و ICT در استان فعال تر خواهد شد.

وی ادامه داد: انتظار داریم مجموعه فناپ با بکارگیری جوانان نخبه و متخصص بومی، بتوانند در بحث اشتغال زایی فارغ التحصیلان دانشگاهی نقش آفرینی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهانگیری، با بیان اینکه ثروت آفرینی در حوزه فناوری اطلاعات، IT  و ICT می‌تواند سهم ارزش افزوده شرکت‌های دانش بنیان را افزایش دهد ، خاطر نشان کرد: شرکت‌های توانمند در سطح کشور باید در تقویت حوزه‌های ICT استان وارد شده و از ظرفیت‌های استان برای توسعه کسب و کار استفاده کنند.

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه در دوران تحریم، سهم کالا در تولید ناخالص داخلی کم رنگ می‌شود ابراز داشت: باید از حوزه خدمات و توسعه آن برای ارتقای GDP کشور استفاده کنیم چراکه شرکت‌های توانمند داخلی به راحتی می‌توانند بسیاری از خدمات شرکت‌های خارجی را در کشور اراِئه دهند و تحریم‌ها را بی‌اثر کنند.

شهاب جوانمردی، مدیر هولدینگ فناپ با اشاره به اشتقبال خوب مجموعه استانداری آذربایجان شرقی از فعالیت های این شرکت گفت: قبل تر در استان های دیگر این تفاهم نامه امضا شده است  و در مجموع نهاد های فناوری ارتباطات به شدت در این موضوع فعال شده اند و خوشبختانه شاهد استقبال خوب استانداری آذربایجان شرقی و بخصوص معاوت اقتصادی این استان در خصوص برنامه ها و فعالیت های شرکت فناپ بودیم.

وی با بیان اینکه آذربایجان شرقی در اقتصاد دیجیتالی و فناوری اطلاعات می‌خواهد نقش ایفا کند و به توسعه بازار دانش بنیان اقدام کند تصریح کرد: تعهد کردیم در آموزش و سرمایه گذاری ICT با تیروهای بومی برای توسعه پایدار استان کمک کنیم. تلاش داریم در این استان با تسهیل‌گری نهادهای دولتی و... ضریب نفوذ IT را افزایش دهیم و روی آموزش فارغ‌التحصیلان سرمایه گذاری کنیم.

وی با تاکید بر اینکه فناپ برای ارتقای اشتغال و کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات فعال است گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه، تقویت زیرساخت فناوری، ایجاد ارزش افزوده فناوری، دیجیتال مارکتینگ، صنعت مالی و ارتقای زنجیره ایده تا تجاری سازی را در آذربایجان شرقی پیگیری می‌شود.

جوانمردی خاطر نشان کرد:  تبریز در طول تاریخ همواره مرکز صنعت و کسب و کار بوده است و در تولید ناخالص داخلی یکی از برترین‌های کشور است ولی IT به اندازه سایربخش‌ها در این استان مورد توجه قرار نگرفته است.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی اشتغال صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۱۷۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت شناسایی و تعریف فناوری نرم حلال

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه با حضور در سازمان غذا و دارو با اشاره به موضوع حلال و حرام اظهار کرد: در متون دینی حلال در مقابل حرام است، گاهی به جای حلال از طیّب و به جای حرام از خبیث استفاده می‌شود، همگی این مفاهیم را می‌توان در حلال و حرام گنجاند. 

 

وی با طرح این سؤال که ملاک حلیّت در اسلام چیست؟ گفت: مصادیق حلیّت و حرام در اسلام بیان شده است، قاعده اصالت حلیّت را نیز در اسلام داریم، بر این اساس اگر چیزی جز مصادیق حرام یا حلال نباشد، اصل بر حلال بودن آن است. معیار سوم هم قاعده لاضرر است، بر این مبنا اگر حلالی به انسان ضرر می‌رساند، حرام است. 

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه باید در مسائل حلال نگاه حکمرانی داشته باشیم، ادامه داد: اگر نگاه حکمرانی به موضوعات نداشته باشیم نگاه جزءنگرانه حاکم می‌شود، مثلا پیشنهاد ایجاد سازمان حلال، ایجاد ساختار جدید و جزئی است، حکمرانی فقط ساختار نیست، ارکان حکمرانی سیاستگذاری نیز است، اینکه سند سیاستی حلال نوشته شود مهم است، در این زمینه اقدامات لازم در حال انجام است. 

 

استاد خسروپناه رکن دیگر حکمرانی را تنظیم‌گری دانست و افزود: مسئله تنظیم‌گری شامل قانونگذاری، ساختارسازی، گفتمان‌سازی است. یکی از ویژگی حکمرانی تسهیل‌گری است بنابراین باید قوانین یا ساختاری ایجاد شود که تسهیل‌گر باشد متأسفانه به خاطر پیچیدگی‌ها شاهد تساهل‌گری هستیم. 

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی رکن سوم حکمرانی را راهبری و هدایتگری قلمداد کرد و گفت:‌ وقتی سیاستی نوشته شد باید دستگاهی آن را اجرا کند، رکن چهارم حکمرانی نظارت و ارزیابی است هم نظارت به معنای ارزیابی درست عمل کردن و هم اثرسنجی است.

 

وی ادامه داد:‌ بنابراین باید همه ابعاد حکمرانی حلال را تعیین و در سند راهبردی و راهبری گنجانده شود تا آنجا ممکن است این ویژگی‌ها لحاظ شود. همچنین باید به گونه‌ای عمل شود که مردم متصدی امر باشند دولت نقش سیاستگذاری داشته باشند و نظارت هم هوشمند باشد. در سند سیاستی حلال فرآیند هوشمند سازی حلال نیز تدبیر خواهد شد. 

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر عرصه فناوری‌های حلال، تاکید کرد: فناوری به دو بخش فناوری نرم و فناوری سخت تقسیم می‌شود، مثلا فناوری آموزشی جز فناوری نرم است اگر این فناوری باعث شود دانش‌آموز و دانشجو حافظه‌محور شوند، این فناوری حرام است چون تعالیم دینی بر عقلانیت تأکید دارد و توده مردم از این تکنولوژی نفع نمی‌برند این حکمرانی حرام است. فناوری سخت مانند کشف بیماری و آلودگی‌هاست، این فناوری حلال است، اما فناوری سختی که انسان‌ها را نابود می‌کند، حرام است. روی فناوری نرم حلال تمرکز کنید چراکه نیاز امروز است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • ضرورت شناسایی و تعریف فناوری نرم حلال
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • افتتاح سد قیز قلعه‌سی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • معرفی نفرات برتر مسابقات کشوری شطرنج در مراغه