Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@16:29:00 GMT

توسعه کيف پول آفلاين بانک پاسارگاد کيپاد

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۰۱۵۱۰

توسعه کيف پول آفلاين بانک پاسارگاد کيپاد

خبرگزاري آريا - کيف پول همراه پاسارگاد با نام تجاري کيپاد به منظور ساماندهي بازار پرداخت خرد کشور راه‌اندازي شده و حالا بعد از قزوين و مشهد قرار است در کلانشهر تهران توسعه پيدا کند.
به گزارش خبرگزاري آريا، اواخر سال 96بود که کيف پول همراه پاسارگاد با نام تجاري کيپاد با همکاري بانک پاسارگاد، ايرانسل و فناپ پرداخت به منظور ساماندهي پرداخت‌هاي خرد بر بستر موبايل، از طريق فناوري نوين NFC ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف کيپاد که اولين کيف پول آفلاين در ايران و منطقه خاورميانه به شمار مي‌رود، سروسامان دادن به پرداخت‌هاي تا سقف 50هزار تومان است که علاوه بر سرعت بالا در انجام تراکنش‌ها، ضريب امنيت بالايي دارد.
اين محصول که از دستاوردهاي نوآورانه بانک پاسارگاد محسوب مي‌شود، با توان فني شرکت فناپ و همکاري شرکت ارتباطي ايرانسل به عنوان بزرگ‌ترين اپراتور ديتاي کشور، طراحي و پياده‌سازي و بعد از رونمايي در سومين نمايشگاه تراکنش، در شهرهاي قزوين و مشهد وارد فاز اجرايي شد.
محمد جواد آذري جهرمي، وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در بازديد از نمايشگاه دستاوردهاي ايرانسل به مناسبت هفته ارتباطات از پروژه کيپاد بازديد کرد و بر اساس آخرين آمارهاي اعلام شده در اين مراسم، کيپاد يکي از پروژه‌هاي پيش‌رو در زمينه هوشمندسازي شهرها به شمار مي‌رود که توانسته دستاوردهاي مناسبي در زمينه تعداد تراکنش کسب کند.
پرداخت خرد چالش بزرگ کشور است
حسين فلاح جوشقاني، رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي درباره کيف پول‌هاي الکترونيکي و فضاي تعامل اپراتورها با شرکت‌هاي فعال فناوري بانکي گفت: استفاده از فناوري‌هاي جديد يک اصل در ارائه خدمات و سرويس‌هاي نوين است که مي‌تواند علاوه بر برتري يک کسب و کار باعث شود تا هزينه‌هاي اقتصادي کاهش و رشد اقتصادي ايجاد شود؛ پرداخت خرد يک چالش بزرگ در ايران محسوب مي‌شود و تعامل ميان يک اپراتور ارتباطي با سرويس‌هاي نوين و يک شرکت فعال فناوري در حوزه پرداخت قابليت ساماندهي ظرفيت بازار پرداخت خرد را با روش نوين پرداخت موبايلي از طريقNFC ايجاد کرده است.
معاون وزير ارتباطات در خصوص حرکت به سوي بانکداري الکترونيک بيان کرد: سيستم بانکداري الکترونيک يک اصل براي افزايش سرعت و راحتي در عمليات‌هاي بانکي در عين کاهش هزينه‌هاي بانکداري و ارائه خدمات نوين است که بايد به آن توجه ويژه داشت؛ در حال حاضر با توجه به برنامه‌‎هاي دولت در آينده، تمامي عرصه‌ها از جمله بانکداري مبتني بر فناوري خواهد بود.
وي تصريح کرد: کيپاد حاصل تعامل سازنده ميان اپراتور ارتباطي با شرکت فعال در حوزه پرداخت و پولي به منظور ارائه خدمات با کيفيت و سرويس‌هاي داراي ارزش افزوده است.
کيپاد به عنوان يک راهکار ملي در حوزه پرداخت خرد توسعه پيدا مي‌کند
محمد آجداني، معاون پرداخت خرد شرکت فناپ پرداخت درباره کيپاد و اهداف اصلي اين پروژه گفت: کيف پول همراه پاسارگاد تحت نام کيپاد محصولي براي مديريت پرداخت‌هاي خرد يعني پرداخت‌هاي کمتر از 50هزار تومان در سطح کشور است. پرداخت‌هاي خرد (کمتر از 50هزار تومان) حجم زيادي از ترافيک شبکه را اشغال مي‌کند و حدود 80درصد تراکنش هاي شاپرک را تشکيل مي‌دهد و هزينه بالايي براي بانک‌هاي پذيرنده به دنبال دارد. لذا مديريت پرداخت خرد در سطح کلان و با استفاده از فناوري‌هاي نوين براي کاهش هزينه‌ها اهميت بالايي پيدا کرده است.
معاون پرداخت خرد شرکت فناپ پرداخت با بيان اينکه تراکنش‌هاي خرد براي بانک‌هاي پذيرنده صرفه اقتصادي ندارد، افزود: بانک‌هاي پذيرنده براي هر پرداخت، بايد حداقل 50تومان هزينه کنند که جذب اين منابع خرد با روش فعلي نه تنها سودآوري ندارد، بلکه بانک‌ها را دچار ضرر و زيان نيز مي‌کند. طبيعتا همين مسئله باعث مي‌شود تراکنش‌هاي خرد يک چالش اقتصادي براي بانک‌ها به حساب آيد.
وي ادامه داد: تمرکز شرکت فناپ پرداخت، ارائه راهکارهاي نوين در حوزه پرداخت خرد و ايجاد قابليت‌هاي جديد در اين حوزه مبتني بر تلفن‌همراه هوشمند است. بنابراين با حمايت بانک پاسارگاد و همکاري شرکت ايرانسل، توسعه پرداخت موبايلي به عنوان فناوري جديد و برتر پرداخت الکترونيکي با استفاده از سيم کارت‌هاي NFC ايرانسل در دستور کار قرار گرفت.
آجداني در پاسخ به سوال چرايي اجرا شدن کيپاد در قزوين و مشهد، گفت: استفاده از فناوري پرداخت موبايلي به فرهنگ‌سازي خاص و زمان‌ نياز دارد؛ به دليل همين مسئله تصميم گرفته شد تا کيپاد در شهرهايي شروع به کار کند که اکوسيستم سيستم حمل و نقل عمومي آن در گذشته توسط فناپ پرداخت با کارت‌هاي شهروندي راه‌اندازي شده بود؛ البته قرار است کيپاد در ساير شهرها نيز توسعه پيدا کند و به عنوان يک راهکار ملي در حوزه پرداخت خرد توسط اقشار مختلف مردم استفاده شود.
معاون پرداخت خرد شرکت فناپ پرداخت با اشاره به وضعيت کيپاد گفت: باتوجه به نياز کيپاد به تجهيزات سخت‌افزاري، تا به امروز گيت‌هاي مترو، BRT و اتوبوس شهر مشهد و ناوگان اتوبوس قزوين به سخت‌افزارهاي مناسب براي تراکنش غير تماسي بر بستر NFC مجهز و 2500دستگاه پوز فروشگاهي با سيستم پرداخت NFC نيز در اين مکان‌ها نصب و راه‌اندازي شده است.
وي ادامه داد: در فاز دوم، برنامه توسعه کيپاد برنامه‌ريزي شده تا اين سرويس در تهران نيز راه‌اندازي شود.
آجداني تاکيد کرد: مدل کسب و کار کيپاد در بلندمدت صرفه‌جويي در هزينه‌ کارمزدي تراکنش‌هاي خرد است که مي‌تواند باعث کاهش هزينه‌هاي سنگين بانک‌ها در جذب منابع خرد شود.
روزانه بيش از 7500تراکنش در شهر مشهد با کيپاد انجام مي‌شود
محمد زياري، مديرکل فروش سازماني شرکت ايرانسل درباره کيپاد اظهارداشت: همکاري و فعاليت مشترک سازنده ميان اپراتور ايرانسل و بانک پاساگاد در دو سال باعث شد تا پروژه‌ کيف پول الکترونيکي تحت عنوان کيپاد پياده‌سازي شود و به سرانجام برسد. اجراي پروژه کيف پول الکترونيک به بستر ارتباطي قدرتمند نياز دارد که با توجه به پوشش شبکه گسترده ايرانسل و بهره‌گيري از فناوري‌هاي جديد، قابليت کيف پول آفلاين و پرداخت غيرتماسي با موبايل با استفاده از سيم کارت‌هاي NFC ايرانسل محقق شد.
وي ادامه داد: کيپاد پروژه موفقي در زمينه پروژه‌هاي شهر هوشمند ايرانسل با همکاري فناپ پرداخت به شمار مي‌رود که هم‌اکنون روزانه بيش از 7500تراکنش موبايلي بر بستر سيم کارت‌هاي NFC تنها در حوزه پرداخت خرد و حمل و نقل عمومي مشهد انجام مي‌شود.
کيف پول آفلاين؛ تحولي در صنعت بانکداري
ابوالحسن فيروزآبادي، دبير شوراي عالي فضاي مجازي و رييس مرکز ملي فضاي مجازي ايران در بازديد از غرفه فناپ پرداخت در سومين نمايشگاه تراکنش در خصوص کيپاد گفت: فناوري و فضاي مجازي به کمک يکي از مشکلات بزرگ بانکي ايران يعني پرداخت خرد آمده است. کيپاد راهکاري است براي شرکت فناپ پرداخت که با توجه به فناوري استفاده شده در آن و همکاري مستقيم با يکي از اپراتورهاي تلفن همراه، توانسته تحولي در صنعت بانکداري براي تسريع تراکنش‌هاي مالي ايجاد کند
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۰۱۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن، گفت: در راستای توانمندسازی و خودکفایی مددجویان نهادهای حمایتی و افزایش اشتغالزایی کشور، ۳۴ هزار و ۱۲۴ نفر از معرفی شدگان نهادهای حمایتی، تسهیلات اشتغالزایی مجموعاً به مبلغ بیش از ۲۶ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

وی با تأکید بر ضرورت و اهمیت توانمندسازی مالی مددجویان نهادهایی همچون کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی و اولویت این امر در سیاستگذاری‌های کلان بانک مسکن، افزود: تمرکز هدفمند بر اشتغال این طیف ارزشمند جامعه، موجب افزایش پویایی و نشاط اجتماعی، رشد اقتصادی می‌شود.

کد خبر 6099662 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • جزئیات پرداخت ارز به زائران حج
  • متقاضیان وام دست به عصا رانندگی کنند!
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری
  • دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در پاسارگاد